Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (27/5-2/6) – 13 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε (2024)

Τελευταία εβδομάδα του Μαΐου από σήμερα. Στο Netflix αναμένεται να προστεθούν αρκετές νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που αναμένονται να ενθουσιάσουν τους συνδρομητές.

Netflix: 7 σειρές επιστημονικής φαντασίας για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε στο Netflix καθώς θα έχετε κάτι νέο να δείτε.

  • Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok
  • Elvis
  • Βιονικές
  • Τα Χρώματα του Κακού: Κόκκινο
  • Έρικ
  • Geek Girl
  • Δεν Είσαι Μόνη
  • Κομμάτι από Σένα
  • Real Steel
  • One Punch Man (Season 2)
  • New Amsterdam (Season 4)
  • Strawberry Shortcake’s Summer Vacation
  • Black Clover (Season 3)

Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok – 29 Μαΐου

Όταν μια εταιρεία διαχείρισης και η εκκλησία της αναλαμβάνουν χορευτές του TikTok, αποκαλύπτονται ανησυχητικά στοιχεία για τον ιδρυτή και τη σκοτεινή ζωή των χορευτών.

Οι 17 καλύτερες οικογενειακές ταινίες για να δείτε τώρα στο Netflix

Elvis – 29 Μαΐου

Ο Έλβις Πρίσλεϊ βρίσκει τη φήμη και την τύχη ως βασιλιάς του ροκ εν ρολ, ενώ παλεύει να ξεφύγει από τον έλεγχο του αμφιλεγόμενου μάνατζέρ του.

Βιονικές – 29 Μαΐου

Σ’ ένα δυστοπικό μέλλον όπου τα ρομποτικά προσθετικά αλλάζουν τον αθλητισμό, δύο αδερφές αγωνίζονται στο άλμα εις μήκος, αλλά η αντιπαλότητα τις οδηγεί σε κακά μονοπάτια.

Τα Χρώματα του Κακού: Κόκκινο – 29 Μαΐου

Όταν το πτώμα ενός κοριτσιού εντοπίζεται σε μια παραλία της Πολωνίας, ένας εισαγγελέας συνεργάζεται με τη μητέρα του θύματος σε μια παθιασμένη αναζήτηση της αλήθειας.

Έρικ – 30 Μαΐου

Μαζί μ’ έναν επίμονο αστυνομικό, ένας απελπισμένος πατέρας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στη Νέα Υόρκη του 1980 ενώ αναζητά τον εννιάχρονο γιο του που αγνοείται.

Geek Girl – 30 Μαΐου

Η ασυνήθιστη έφηβη Χάριετ πάντα ήθελε να ενσωματωθεί. Όταν την ανακαλύπτουν από ένα πρακτορείο μοντέλων, καταλαβαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για να ξεχωρίζουν.

Δεν Είσαι Μόνη – 31 Μαΐου

Όταν μια 17χρονη καταγγέλλει μια σεξουαλική επίθεση στο λύκειό της, η έρευνα ανατρέπει τη ζωή της και δοκιμάζει τις σχέσεις της.

Κομμάτι από Σένα – 31 Μαΐου

Μια έφηβη παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια του γκρεμισμένου κόσμου της, σ’ ένα συγκινητικό και γλυκόπικρο δράμα ενηλικίωσης γι’ αυτούς που μένουν πίσω.

Real Steel – 1 Ιουνίου

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, ο πρώην πρωτο-πυγμάχος Τσάρλι Κέντον έχει ξεπέσει στο να «προπονεί» διάφορα ρομπότ για αγώνες μποξ. Χρεωμένος και χάνοντας τον έναν αγώνα μετά τον άλλον, υποχρεώνεται να φορτωθεί και τον ανήλικο γιο του τον οποίο είχε χρόνια να δει, μια σχέση που όμως θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.

One Punch Man (Season 2) – 1 Ιουνίου

Μετά τη νίκη επί του Boros και του πανίσχυρου στρατού του, ο Saitama επέστρεψε στη συνηθισμένη καθημερινότητά του στη Z-City. Ωστόσο, εν αγνοία του, ο αριθμός των τεράτων που εμφανίζονται εξακολουθεί να αυξάνεται συνεχώς, επιβαρύνοντας τους πόρους της Ένωσης Ηρώων. Τα κορυφαία στελέχη τους αποφασίζουν την τολμηρή κίνηση να στρατολογήσουν κακοποιούς προκειμένου να βοηθήσουν στη μάχη τους. Αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης με αυτούς τους εν δυνάμει νεοφερμένους, ένας μυστηριώδης άνδρας που αυτοαποκαλείται Garou κάνει την εμφάνισή του. Ισχυριζόμενος ότι είναι τέρας, αρχίζει να επιτίθεται ανελέητα στο πλήθος.

New Amsterdam (Season 4) – 1 Ιουνίου

Ο νέος ιατρικός διευθυντής παραβιάζει τους κανόνες για να θεραπεύσει το σύστημα στο παλαιότερο δημόσιο νοσοκομείο της Αμερικής. Ο δρ Μαξ Γκούντγουιν ξεκινά να ξεριζώσει τη γραφειοκρατία και να προσφέρει εξαιρετική φροντίδα, αλλά οι γιατροί και το προσωπικό δεν είναι τόσο σίγουροι ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το έχουν ξανακούσει αυτό. Μη δεχόμενος το “όχι” ως απάντηση, ο Δρ Γκούντγουιν πρέπει να διαταράξει το status quo και να αποδείξει ότι δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να δώσει νέα πνοή σε αυτό το υποχρηματοδοτούμενο και υποτιμημένο νοσοκομείο και να το επαναφέρει στη δόξα που το έβαλε στο χάρτη.

Strawberry Shortcake’s Summer Vacation – 1 Ιουνίου

Η Φράουλα και οι φίλες της από τη μεγαλούπολη περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κυνηγώντας έναν κρυμμένο θησαυρό για να προστατέψουν το αγρόκτημα της οικογένειας από έναν άπληστο επιχειρηματία.

Black Clover (Season 3) – 1 Ιουνίου

Τα ξωτικά εισβάλλουν στο βασίλειο του τριφυλλιού, αλλά το νεότερο σπαθί της Asta θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να τους σταματήσει. Καθώς η μάχη μαίνεται, οι Μαγικοί Ιππότες έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή – έναν διάβολο! Αφού νικήσουν έναν, η αποστολή των Μαύρων Ταύρων να βρουν τους υπόλοιπους τους φέρνει στο Βασίλειο του Σπαθιού. Τώρα οι Μαγικοί Ιππότες έχουν έξι μήνες για να καταστρώσουν ένα σχέδιο επίθεσης και θα χρειαστούν όλα τα στοιχεία!

Πηγή: FOXreport.gr

Κυβερνοασφάλεια: 17 πρακτικές που πρέπει να υιοθετήσετε άμεσα αν θέλετε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με μία γάτα-αστροναύτη σε 13 δευτερόλεπτα;

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (27/5-2/6) – 13 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6172

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.