Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (2024)

Een van de meest fascinerende spektakels die je in de Verenigde Staten kunt bijwonen is een NBA-wedstrijd. Of het nu is omdat basketbal je passie is of omdat je de gekte en sfeer van de sport in New York wilt meemaken, het is een unieke sensatie die je minstens één keer in je leven moet meemaken.

Er zijn twee NBA-teams in New York, de New York Knicks en de Brooklyn Nets. Beide strijden van oktober tot april in het reguliere seizoen en van april tot juni in de play-offs als ze zich kwalificeren.

New York Knicks tickets: de populairste

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (1)

De New York Knicks spelen in het legendarische Madison Square Garden, gelegen in het centrum van Manhattan. Het team werd opgericht in 1946 en is het langst bestaande team. Hoewel ze maar twee titels hebben gewonnen (de laatste in... 1972!), zijn ze het beroemdste team in de NBA. En uiteindelijk zijn ze een genot om naar te kijken: vorig seizoen haalden ze de play-offs en ze hebben supersterren als power forward Julius Randle en point guard Jalen Brunson.

Bekijk tickets voor New York Knicks

Brooklyn Nets tickets: het alternatief

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (2)

De Brooklyn Nets zijn onlangs verhuisd naar een nieuw thuisveld en spelen nu in het moderne Barclays Center in Brooklyn. Ze hebben misschien wel de beste verdedigende ploeg in de NBA met Mikal Bridges en Cam Johnson als de beste spelers van het seizoen. Hoewel ze niet als favorieten beginnen, is de show nog steeds gegarandeerd.

Bekijk Brooklyn Nets tickets

Waar koop ik tickets om de NBA in New York te zien?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (3)

Tickets voor de NBA kunnen alleen online worden gekocht, aangezien alle tickets digitaal zijn. Hellotickets heeft een overeenkomst met de New York Knicks en de Brooklyn Nets om hun tickets in Spanje te verkopen.

Na de COVID is het niet langer mogelijk om tickets aan de kassa te kopen, hoewel er nog wel gewerkt wordt aan het verzamelen van enkele bedrijfskaarten of seizoenkaarthouders die een seizoenkaart hebben.

Zie NBA-tickets

Hoeveel kost het om een NBA-wedstrijd in New York te zien?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (4)

De prijs varieert afhankelijk van de teams die tegen elkaar spelen, maar de gemiddelde prijs ligt rond de €150 per kaartje voor zowel de New York Knicks als de Brooklyn Nets. De minimumprijs is meestal €50 voor een kleine wedstrijd en een zitplaats ver van het veld. De maximumprijs is meer dan €1.000 voor een zitplaats aan de zijkant van het veld.

Belangrijk is dat de ticketprijzen dagelijks veranderen, net als de prijs van een vliegticket. Als er meer vraag is en er weinig kaartjes over zijn, is de prijs duurder, terwijl als er niet aan de vraag wordt voldaan, de prijs daalt.

De prijs schommelt ook gedurende het seizoen. De kerstwedstrijden van de Knicks zijn het duurst van het jaar, omdat de stad dan volstroomt met internationale en Amerikaanse toeristen die naar Madison willen. Tegen het einde van het reguliere seizoen (april) zijn ze echter meestal goedkoper omdat fans van beide teams liever wachten op de play-offs.

Bekijk NBA tickets

Hoe kun je besparen bij het kopen van NBA tickets in New York?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (5)

Om geld te besparen bij het kopen van NBA-tickets als je naar New York reist, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de ticketprijzen voortdurend veranderen. Dat wil zeggen, elke dag gaan de prijzen omhoog of omlaag, afhankelijk van de vraag, net als bij een vliegticket.

Het probleem is dat de Knicks en Nets het grootste deel van het stadion hebben uitverkocht aan hun seizoenkaarthouders voordat het seizoen begint. Daarom is het niet ongewoon dat tickets uitverkocht raken, dus de vraag is altijd hoog. Met dit in gedachten zijn er een paar dingen die je kunt doen om geld te besparen.

Koop van tevoren kaartjes

Het belangrijkste om te besparen op NBA ticketprijzen is om tickets zo ver mogelijk van tevoren te kopen. Knicks en Nets tickets gaan half augustus in de verkoop en dan zijn de prijzen het laagst voor alle wedstrijden van het seizoen. Als het mogelijk is, is dit de beste tijd om ze te kopen. Dit is vergelijkbaar met het boeken van een vlucht of een hotel.

Als er nog meer dan twee maanden te gaan zijn voor de wedstrijd, zijn de ticketprijzen veranderd, maar nog niet sterk gestegen.

Het grootste probleem is als er minder dan twee weken te gaan zijn: in dat geval heb je geen andere keuze dan een hogere prijs te betalen, omdat er veel vraag is en weinig tickets beschikbaar zijn.

Een minder aantrekkelijke tegenstander kiezen

Een andere essentiële factor bij het bepalen van de prijs van de wedstrijd is de tegenstander van de Knicks of Nets. Een wedstrijd tegen een van de beste teams in de competitie of een van de beroemdste teams (zoals de Lakers) kan tot 3 keer duurder zijn dan een wedstrijd tegen een minder team. Uiteraard zijn de grote wedstrijden het meest gewild, maar als je om de ervaring geeft en wat flexibiliteit hebt met de data, kun je besparen door een minder aantrekkelijke wedstrijd bij te wonen.

Kies een stoel achter de basket

De laatste bespaartip is om een stoel te kiezen die een goede ervaring biedt, maar niet te duur is. De prijs van de zitplaatsen achter de basket (ongeacht of je dichtbij of ver van het veld zit) zijn altijd goedkoper dan de zitplaatsen aan de zijkant van Madison Square Garden of het Barclays Center.

De beste zitplaatsen qua prijs-kwaliteitverhouding zijn echter de zitplaatsen in de hoeken. Deze tickets hebben een fatsoenlijke kijkhoek en de prijs is aanzienlijk goedkoper dan een ticket in het midden van de zijkant.

Bekijk NBA tickets

Hoeveel kost een New York Knicks ticket?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (6)

Een New York Knicks ticket kost gemiddeld €148 per ticket. De minimumprijs is €52 als het een kleine wedstrijd tegen het einde van het seizoen is.

De duurste periode tijdens het reguliere seizoen (voor de play-offs) om naar de Knicks te gaan kijken is met Kerstmis, want dan is de vraag het grootst. Als ze zich plaatsen voor de play-offs varieert de gemiddelde prijs van €200 voor de eerste ronde tot naar schatting €1.000 als ze de NBA Finals halen.

Bekijk Knicks kaarten

Hoeveel kosten Brooklyn Nets tickets?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (7)

Een Brooklyn Nets ticket heeft een gemiddelde prijs van 172 € per ticket. De minimumprijs is €55 als de tegenstander onaantrekkelijk is en er niets op het spel staat aan het einde van het reguliere seizoen, vlak voor de play-offs.

De gemiddelde prijs van een play-off ticket om de Nets te zien is €225 in de eerste ronde en wordt geschat op ongeveer €850 als ze helemaal naar de NBA Finals gaan.

Bekijk Nets tickets

Hoe vermijd je valse NBA tickets in New York?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (8)

De enige manier om valse tickets te vermijden is door van officiële websites te kopen, zoals Hellotickets. Er zijn websites van bedrijven die ongeautoriseerde doorverkoop tickets verkopen. Niet al hun tickets zijn een probleem, maar er is een kans dat ze worden gedupliceerd en, zelfs als ze later het geld terugbetalen, kun je het stadion niet in.

Er zijn ook mensen buiten het stadion die tickets aanbieden. Ze doen dit niet openlijk, maar lopen langs de fans en vragen discreet of er iemand op zoek is naar tickets. Deze kaartjes zijn altijd nep. Hun methode is om je mee te nemen naar een afgelegen plek om de kaartjes contant op te halen. Tegen de tijd dat ze je hebben tegengehouden om toegang te krijgen, is de tout verdwenen met je geld.

Bekijk NBA tickets

Wat zijn de beste plaatsen in elk stadion?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (9)

De ervaring van een NBA-wedstrijd hangt grotendeels af van de stoel die je kiest als je een kaartje koopt. Hoewel basketbalarena's minder capaciteit hebben dan een voetbalarena, zijn het enorme zalen voor hoe klein het veld is en een kaartje op de achterste rijen is echt ver weg van de spelers.

Wat zijn de beste plaatsen in Madison Square Garden?

De beste plaatsen in Madison Square Garden zijn in de secties 1 tot en met 12. In de hoeken of achter de basket (secties 1, 2, 3, 7, 8 en 9) kun je het spel van dichtbij meemaken en hoewel je het spel niet goed kunt zien, is de ervaring fantastisch. De 100 secties worden ook zeer gewaardeerd omdat je daar het beste van basketbal kunt genieten en ze nog steeds dicht bij het veld zijn.

Wat zijn de beste plaatsen in het Barclays Center?

De beste plaatsen in het Barclays Center zijn tussen de secties 1 en 31. De hoekvakken, die een goede prijs-/kijkverhouding bieden, zijn 3, 13, 19 en 29. Het is beter om een van de laatste rijen in deze secties te zijn dan een van de eerste rijen in de 200 secties.

Bij het boeken van tickets op de Hellotickets website kunt u een interactieve kaart bekijken en de stoelen selecteren waarin u het meest geïnteresseerd bent, afhankelijk van hoe dicht u bij het veld wilt zijn. U kunt de verschillende prijzen bekijken en u krijgt een afbeelding te zien om een idee te krijgen van de afstand tot het veld.

Bekijk NBA tickets

Hoeveel NBA wedstrijden zijn er in New York?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (10)

Van oktober tot april worden er 82 NBA-wedstrijden gespeeld in New York: 41 wedstrijden van de New York Knicks en 41 wedstrijden van de Brooklyn Nets. Als een van beide teams zich kwalificeert voor de play-offs, ligt dat aantal hoger.

Bekijk NBA tickets

Kan ik met kerst naar een NBA-wedstrijd?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (11)

Ja, het is inderdaad een van de populairste periodes van het seizoen en de sfeer is spectaculair. De NBA zorgt ervoor dat alle teams, inclusief de New York Knicks en de Brooklyn Nets, meerdere wedstrijden in jouw stad spelen tijdens Kerstmis, dus het is bijna gegarandeerd dat er minstens één wedstrijd zal zijn tijdens je reis.

Bekijk NBA tickets

Kan ik in de zomer naar een NBA-wedstrijd?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (12)

Helaas niet, want het reguliere seizoen van de NBA begint in oktober en eindigt in april, en de play-offs eindigen in juni.

Als je in de zomer naar New York reist en een alternatief voor de NBA wilt om Amerikaanse sporten te ervaren, kun je naar de New York Yankees of de New York Mets gaan kijken, twee honkbalteams die in de zomer midden in het seizoen zitten. Honkbalteams in NYC spelen veel wedstrijden, dus het is makkelijk om er een te pakken te krijgen. Misschien hou je niet eens van honkbal, maar je krijgt zeker de typische pet, hymne en hotdog look.

Je kunt hier tickets voor de New York Yankees kopen en hier voor de New York Mets.

Als je eind augustus of september reist, is het voetbalseizoen ook al begonnen. In New York spelen de New York Giants en de New York Jets. Er zijn maar een paar wedstrijden, maar je kunt kijken of een datum je past op deze link voor Giants tickets en op deze link voor Jets tickets.

Hoe lang duurt het NBA-seizoen?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (13)

Het voorseizoen (begin oktober)

NBA-teams spelen meestal vijf tot acht wedstrijden in het voorseizoen, dat meestal iets meer dan drie weken duurt, om hun kracht te meten voor de start van de competitie. Het kopen van NBA tickets om deze wedstrijden te zien is meestal goedkoper, hoewel het waar is dat de kwaliteit van de wedstrijden lager is, omdat de teams nog niet in een volledig trainingskamp zitten en vaak hun sterren op reserve hebben staan.

NBA reguliere seizoen (half oktober - begin april)

In deze maanden speelt elk team 82 wedstrijden, één om de twee dagen. Tijdens het reguliere seizoen zijn er verschillende data die je in je agenda moet markeren omdat het cruciale wedstrijden zijn:

  • 25 december (Kerstmis). Een heel speciale dag waarop de NBA meestal de beste wedstrijden plant.
  • De eerste wedstrijd van het jaar. De eerste wedstrijd van het jaar in zowel Madison Square Garden als Barclays Center is meestal een feest. Veel New Yorkers en toeristen maken van de gelegenheid gebruik om naar deze wedstrijd te kijken.
  • De Knicks VS. Nets. Een klassieke wedstrijd in New York die meestal veel publiek trekt is de "derby" tussen de twee teams van de stad. Als je geluk hebt en je bent er toevallig bij, mag je dit niet missen.
  • Februari (NBA All-Star). De All-Star wedstrijd waar de beste spelers van elk team in de competitie samenkomen om een oefenwedstrijd te spelen.

NBA Playoffs (midden april - begin juni)

Nadat de reguliere seizoenswedstrijden zijn afgelopen, beginnen de 16 beste teams in de NBA aan de play-offs voor de titel: 8 teams uit de Eastern Conference en 8 teams uit de Western Conference staan tegenover elkaar.

De Play-offs zijn best-of-7-wedstrijden en voordat de NBA Finals worden bereikt, zijn er drie rondes: kwartfinales, halve finales en Conference Finals. Deze play-offs duren meestal bijna twee maanden en aan het einde zijn alleen de twee conferencewinnaars over om in de Finals om de NBA-titel te strijden.

Vorig seizoen kwalificeerden zowel de New York Knicks als de Brooklyn Nets zich voor de Play-offs.

NBA Finale (juni)

Er kan maar één winnaar zijn. Met nog 2 teams over van de 16 die de Play-offs hebben gehaald, beginnen de NBA Finals, die opnieuw in een best-of-seven gameserie worden gespeeld. Deze wedstrijden zijn ongetwijfeld de meest verwachte en de beste van het jaar, omdat de twee beste teams van de Verenigde Staten de hoofdrolspelers zijn.

Maar het zal geen verrassing zijn dat de kaartjes voor deze NBA-wedstrijden de duurste van het hele seizoen zijn. En toch zijn ze snel uitverkocht omdat het, naast de Superbowl, het sportevenement van het jaar is in de Verenigde Staten.

Bekijk NBA kaarten

Wanneer naar New York reizen om van de NBA te genieten?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (14)

Al het bovenstaande wetende, als je naar de stad reist voordat het reguliere seizoen begint, dus tijdens het voorseizoen, raad ik je aan om het voorseizoen schema van de teams te bekijken omdat ze meestal vriendschappelijke wedstrijden spelen begin oktober.

Maar de NBA wedstrijden die in New York plaatsvinden zijn alleen gegarandeerd tussen de maanden oktober en april. Daarna hangt het ervan af of de New York Knicks of de Brooklyn Nets zich hebben geplaatst voor de Play-offs en uiteindelijk de NBA Finals.

Betalen kinderen toegang tot de NBA?

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (15)

De NBA is een zeer gezinsvriendelijk spektakel, maar als het gaat om de vraag of kinderen toegang betalen, is de waarheid dat het van het team afhangt. In het geval van de New York Knicks zegt het beleid van Madison Square Garden dat kinderen die twee jaar zijn geworden een kaartje moeten hebben.

Wat betreft de Brooklyn Nets, volgens het Barclays Center stadion voor alle sportevenementen, kunnen kinderen tot 34 inch lang, of 86,36 centimeter, gratis naar binnen in het Barclays Center, maar moeten ze een stoel delen met een volwassene die hen vergezelt en een kaartje heeft. Elk kind dat niet aan deze lengte-eis voldoet, heeft een ticket nodig om het stadion binnen te komen en moet alleen op de stoel zitten waarvoor een ticket is gekocht.

Als je het stadion bezoekt met kinderen jonger dan twee jaar, neem dan een bewijs van de leeftijd van de kinderen mee voor het geval daar bij de poort om wordt gevraagd. Geldige vormen van identificatie zijn een geboorteakte of paspoort.

Bekijk NBA tickets

Op de wedstrijddag

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (16)

Wanneer naar het stadion?

NBA-dagen in New York zijn speciaal. Je voelt het aan de sfeer en er is meer drukte op straat dan normaal in de Big Apple. Mijn advies is om niet te vroeg te komen. Binnen in het stadion zijn er fastfood-, snack- en souvenirwinkels waar je kunt rondneuzen terwijl je tijd maakt en het volksliedmoment niet wilt missen.

Madison Square Garden ligt in het hart van Manhattan, dus je kunt erheen lopen als je in de buurt rondloopt nadat je een andere toeristische attractie hebt gezien. Om bij het Barclays Center te komen, heb je echter wat meer tijd nodig als je het openbaar vervoer neemt, dus let op het verkeer of de spits zodat je zonder haast bij het stadion kunt komen. Hier is de gids voor de New Yorkse metro.

Op de dag van de wedstrijd raad ik je aan om minstens een uur van tevoren te gaan, zodat je het rustig aan kunt doen, door de veiligheidsboog kunt gaan, je plaatsen kunt zoeken, de sfeer voor de wedstrijd kunt proeven met de muziek en het dansen van de cheerleaders, naar het Amerikaanse volkslied kunt luisteren voordat de wedstrijd begint en de spelers het stadion in kunt zien gaan. Het is net een film!

Zijn rugzakken en camera's toegestaan?

Volgens het beleid van Madison Square Garden worden rugzakken en onnodige tassen afgeraden in het stadion. Ze worden allemaal onderworpen aan een strenge veiligheidscontrole die de toegang tot het stadion kan vertragen. Daarnaast zijn videocamera's, geluidsopnameapparaten, professionele camera's (inclusief telelenzen of zoomlenzen), selfiesticks of statieven niet toegestaan.

Volgens het toegangsbeleid van het Barclays Center zijn rugzakken of tassen groter dan 14"x14"x6" of met harde zijkanten niet toegestaan. Ook professionele camera-apparatuur, audio- en/of video-opnameapparatuur of selfie-sticks en statieven zijn niet toegestaan.

Waar kan ik eten voor of na de wedstrijd?

In het stadion zijn er veel eet- en drankkraampjes, maar de prijzen zijn aanzienlijk duurder dan buiten. Een fles water kost bijvoorbeeld rond de $5, een hotdog rond de $7 en een frisdrank rond de $6,5.

Aangezien je je eigen eten of drinken niet mee het stadion in mag nemen, is mijn advies dat je voor de wedstrijd, als je honger hebt, iets te eten koopt bij een van de restaurants rond Madison Square Garden en Barclays Center, zoals Shake Sack of Five Guys. Of wacht tot de wedstrijd voorbij is om daarheen te gaan, vier de overwinning van je team en trakteer jezelf.

Bekijk NBA tickets

Nuttige informatie om de NBA te kijken

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (17)

Hoewel de NBA een van de populairste sporten ter wereld is, kunnen er altijd last-minute vragen rijzen.

Hoe lang duurt een NBA-wedstrijd?

Officieel duurt een wedstrijd 48 minuten (4 kwarten van elk 12 minuten), maar tussen de time-outs en de rust duren de meeste wedstrijden 2 uur of langer. Na de eerste twee kwarten is er een pauze van 15 minuten waarin je van de gelegenheid gebruik kunt maken om iets te eten of naar het toilet te gaan.

Ik heb geen internetverbinding in New York, hoe krijg ik toegang tot de tickets?

Als je tijdens je reis naar New York geen internetverbinding hebt, kun je altijd de internetverbinding van je hotel gebruiken en daar je tickets openen, zodat ze klaarliggen op je mobiele telefoon als je bij de voorstelling aankomt. Je kunt ook naar een openbare gelegenheid gaan, zoals een koffieshop of restaurant in de buurt van het stadion, want die hebben gratis WiFi.

Bekijk NBA tickets

Hoe tickets kopen voor een NBA wedstrijd in New York (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6470

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.