Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (2024)

  • en
  • pl
  • de
  • es
  • it
  • fr

Eén platform,Al uw zakelijke behoeften

Gedij in het digitale tijdperk door gebruik te maken van een ecosysteemvan klantgerichte ervaringen.

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (1)

Wat is PerfectGym?

PerfectGym is een innovatief en schaalbaar open platform dat een revolutie teweegbrengt in de fitness- en vrijetijdsindustrie door middel van automatisering en digitalisering.

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (2)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (3)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (4) Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (5)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (6)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (7)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (8) Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (9)

Onze uitgebreide softwaresuite transformeert elk aspect van uw bedrijf, van het optimaliseren van uw activiteiten tot het leveren van uitzonderlijke ledenervaringen en het verhogen van uw omzet.

  • Bouw je eigen digitale ecosysteem.
  • Ontvang kwaliteitsgegevens voor betere zakelijke beslissingen.
  • Lever een unieke ledenervaring.
  • Inkomsten maximaliseren.
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (10)
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (11)

Vertrouwd door marktleiders

wereldwijd.

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (12)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (13)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (14)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (15)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (16)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (17)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (18)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (19)

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (20)

Wij zijn gemaaktvoor uw bedrijf

Onderneming

Onderneming

Open en schaalbare softwarevoor grote internationale ketens.

Innovatief platform ontworpen om de complexiteit van uw activiteiten aan te kunnen.

Open ecosysteem van ervaringen

Gecentraliseerd statusbeheer

Gegevensbeveiliging

Operationele uitmuntendheid

Gegevensgestuurde beslissingen

Naadloze integraties

Ontdek onze oplossingen

Fitness Keten

Fitness Keten

Flexibele architectuur voorgroeiende bedrijven metmeerdere locaties.

Vergroot het succes van meerdere clubs met een schaalbaar platform dat is ontworpen voor efficiënte activiteiten en groei.

Uitgebreide toolkit

Personaliseer interacties

Geavanceerde verkoopoplossingen

Bedrijfskosten verlagen

Ledenbehoud verhogen

Geïntegreerde betalingen

Ontdek onze oplossingen

Onafhankelijke sportschool

Onafhankelijke sportschool

ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING VOOR EFFICIËNTECLUBACTIVITEITEN.

Rust uw bedrijf uit met alle essentiële tools om een fitnessclub effectief te beheren.

Geïntegreerde betalingen

Mobiele trainer boeken

Beheer terugkerende leden

Contactloze toegangscontrole

Zelfbediening en in-persoon

Activiteiten stroomlijnen

Ontdek onze oplossingen

Vrijetijdscentrum

Vrijetijdscentrum

SPECIALE OPLOSSINGEN VOOR EENVOUDIGBEHEER VAN SPORT- EN VRIJETIJDSCENTRA.

Vereenvoudig het beheer van facilitaire ruimtes, boekingen, lessen en groot personeel met ons intuïtieve platform.

Toegangscontrole met meerdere zones

Facilitaire boekingen

Gezinslidmaatschap

Terugkerende betalingen

Zelfbediening cursusbeheer

E-commerce verkoop

Ontdek onze oplossingen

Perfecte oplossingen voor sportscholenvoor uw bedrijf en uw leden

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (21)

Oplossingen Voor

Retentie van verkoop en leden

Verkrijg bruikbare inzichten met robuuste mogelijkheden voor verkooptracking en -rapportage om belangrijke statistieken te controleren en verbeterpunten te identificeren.

Oplossingen Voor

Facilitaire activiteiten

Verminder het aantal manuren dat aan administratie wordt besteed met een gecentraliseerd overzicht van alle touchpoints en de geschiedenis van elk clublid van boven naar beneden.

Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (22)

Oplossingen Voor

Schaalbaar & Flexibel Platform

Verzamel moeiteloos al uw waardevolle gegevens en essentiële informatie uit uw bestaande softwaresystemen en externe apps in één allesomvattend platform.

Oplossingen Voor

Betrokkenheid en fitnesservaringen van leden

Maak selfservicemogelijkheden mogelijk voor leden om eenvoudig persoonlijke gegevens bij te werken, boekingen te beheren en moeiteloos toegang te krijgen tot de club.

Klaar om te beginnen?

Vraag een demo aan

Plan een afspraak met een gratis demopresentatie om de PerfectGymsoftware!

Wat onze klanten over ons zeggen

Enterprise

Samen met de implementatie van PerfectGym hebben we de manier waarop we werken en waarde leveren aan onze klanten fundamenteel veranderd. De kwaliteit en consistentie van de gegevens heeft onze analytics-spierkracht versterkt. Het is nu heel eenvoudig om gegevens van PerfectGym te extraheren, te transformeren en te laden naar ons datawarehouse via een directe databaseverbinding, en alle KPI's worden gerapporteerd op basis van deze gegevens.

Fitness Chain

De afgelopen twee jaar zijn we als bedrijf vrij snel gegroeid en daarom is het van het grootste belang dat al onze locaties op elkaar zijn afgestemd en dat alle medewerkers op alle locaties dezelfde informatie over elk lid kunnen zien. PerfectGym maakt dit mogelijk en heeft ook geweldige mogelijkheden voor rapportage en gegevensvergelijkingen.

Independent Gym

We hebben om veel redenen voor PerfectGym gekozen. De belangrijkste is de mogelijkheid om rapporten te genereren om gegevens uit te lezen en de eenvoud om dit te doen. De doelen die we willen bereiken met de samenwerking met PerfectGym zijn om de gegevens te gebruiken om naar onze klanten te luisteren, hen te bereiken en ons bedrijf uit te breiden.

Leisure Centre

We zijn onze digitale transformatie reis begonnen met PerfectGym omdat ze begrepen dat we niet alleen op zoek waren naar een software oplossing. PerfectGym bleek beter dan wie dan ook in staat om naar onze behoeften te luisteren.

Enterprise

PerfectGym gaf ons de mogelijkheid om terugkerende lidmaatschapsbetalingen te introduceren in de Kazachstaanse fitnessmarkt en onze Invictus GO keten te lanceren. We openden onze eerste 3 clubs in 3 jaar. Na de samenwerking met PerfectGym hebben we 20 clubs gelanceerd in slechts 4 jaar.

Fitness Chain

De eerste implementatie van PerfectGym verliep soepel en gemakkelijk op onze nieuwste locatie en we kregen geweldige hulp tijdens de maand van training. Ik denk dat alle analytische mogelijkheden van PerfectGym een enorm voordeel zijn voor bedrijven met meerdere locaties.

Independent Gym

In 2022 kochten dankzij PerfectGym twee keer zoveel leden hun lidmaatschappen online in vergelijking met het jaar daarvoor. Bijna 17% van alle betalingen worden gedaan via de app of website. Deze functie bespaart klanten tijd en vermindert de werkdruk van onze receptiemedewerkers.

Leisure Centre

De dashboards binnen de PerfectGym omgeving presenteren real live data in een oogwenk, waardoor we precies begrijpen waar ons bedrijf op dat moment presteert. Daardoor kunnen we veel betere en beter geïnformeerde beslissingen nemen dan voorheen.

Enterprise

Het is een groot voordeel dat het systeem intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. We hebben meer dan 600 werknemers en we groeien snel. PerfectGym maakt het lanceren van nieuwe locaties veel eenvoudiger.

Fitness Chain

Na de uitdagingen die de pandemie met zich meebracht, hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in personeelstraining, upgrades van apparatuur en uitbreiding naar nieuwe locaties. PerfectGym heeft een cruciale rol gespeeld in het waarborgen dat onze fitnesscentra toonaangevend blijven en onze klanten een gevoel van frisheid geven telkens wanneer ze door onze deuren lopen.

Independent Gym

De belangrijkste reden waarom we voor PerfectGym hebben gekozen is de snelle implementatie en de mogelijkheid om een nieuwe taal, Bulgaars, toe te voegen en uit te werken. Onze toekomstplannen zijn om in de komende 3-5 jaar 5 volledig geautomatiseerde sportscholen te hebben met 24/7 toegang in Varna, Bulgarije. PerfectGym helpt ons dit te bereiken door de personeelskosten te verlagen.

Leisure Centre

Integratie met andere software was onze ambitie bij Rubicon. Incasso van GoCardless, incasso van Stripe en naadloze API-verbindingen stellen ons in staat om dit bredere digitale netwerk aan te sluiten en een uitzonderlijke ledenervaring te leveren.

Enterprise

Ons hele ecosysteem is gebouwd rondom PerfectGym. We gebruiken open API om onze mobiele app en betalingssystemen te verbinden, en we zijn van plan e-commerce te introduceren om merkartikelen te verkopen.

Fitness Chain

PerfectGym is voor ons meer geweest dan alleen software voor sportschoolbeheer; het is een partner geweest die onze unieke behoeften begrijpt als fitnessaanbieder in gemeenschappen in Borneo, Maleisië die onderbediend zijn.

Independent Gym

Ik heb tot nu toe met drie verschillende sportschoolbeheersystemen gewerkt. PerfectGym biedt de eenvoudigste en meest intuïtieve interface met een breder scala aan functionaliteiten om bedrijven te helpen groeien en klanten tevreden te stellen.

Enterprise

We waren op zoek naar een systeem dat niet alleen kon voldoen aan de verwachtingen van een veranderende markt, maar ook om de leden van morgen een stap voor te zijn. PerfectGym helpt ons dit te realiseren. Het is ongelooflijk om te zien hoe een systeem boeiende en nuttige gegevens kan genereren om de kwaliteit van de service en de producten te verbeteren.

Fitness Chain

Met PerfectGym aan onze zijde hebben we ons kunnen richten op waar we het beste in zijn: onze leden in staat stellen een gezonder leven te leiden. Het heeft onze activiteiten gestroomlijnd, de ervaringen van onze leden verbeterd en ons in staat gesteld vol vertrouwen te groeien en uit te breiden.

Fitness Chain

Sinds we zijn begonnen met onze uitbreiding in de Baltische staten, zijn we altijd op zoek geweest naar een systeem dat toekomstbestendig zou zijn, ons technisch voordeel zou bieden en samen met ons zou evolueren in onze reis.

Enterprise

PerfectGym is een tool waarmee het personeel alle administratieve handelingen van de sportschool kan controleren. Het is ook een vriendelijk hulpmiddel voor onze leden. Door het gebruik van de app zijn we op de hoogte van de eisen van onze klanten, waardoor we effectief en efficiënt kunnen zijn.

Fitness Chain

Ik beveel PerfectGym van harte aan bij elke fitnessinstelling die haar diensten wil verbeteren, nieuwe hoogten van klanttevredenheid wil bereiken en wil gedijen in een concurrerende markt.

Fitness Chain

PerfectGym is de oplossing voor alle problemen en strategieën waar een fitnessorganisatie naar op zoek is.

Enterprise

We hebben een uitgebreid due diligence-proces doorlopen. We hebben waarschijnlijk met elke aanbieder van sportschoolbeheersoftware ter wereld gesproken en we hadden het gevoel dat PerfectGym een goede oplossing was om met ons mee te schalen.

We zijn internationaal fit

Ons platform transformeert bedrijven overal ter wereld - van kleine vestigingen tot wereldwijde ketens.

55+

Countries

3.7 M

Actieve leden

1500+

Tevreden klanten

20+

Systeemvertalingen

Lees meer over ons

Vaak gestelde vragen

Bezoek faq pagina

Nee! PerfectGym is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor een breed scala aan fitness- en vrijetijdsbedrijven, ongeacht hun grootte. Wij leveren aan individuele sportscholen, wellness- en sportfaciliteiten, fitnessketens, internationale ondernemingen en openbare/particuliere recreatiebedrijven.

Bezoek faq pagina
Software voor fitness, sportschool en vrijetijdsbeheer | PerfectGym (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6393

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.